Yritys

Kokenut osaaja ja nuorekas innovaattori.

Hella Lighting Finland Oy on Pohjoismaiden johtavia ajoneuvoissa käytettävien valotuotteiden valmistajia. Yritys on perustettu Talmu-nimellä jo vuonna 1955. Vuodesta 1983 lähtien olemme toimineet osana Hella Kg Hueck & Co:ta, jolloin Talmu-nimi otettiin käyttöön tuotemerkkinä.

Kokemuksemme on vankka. Olemme toimineet optisten muovituotteiden ja varoituskolmioiden alalla 1960-luvulta lähtien ja alkuperäisenä laitevalmistajana (OEM) 1970-luvulta lähtien. Hella Lighting Finland toimii ISO 14001, ISO 9000 ja TS 16949 -sertifikaattien mukaisesti. Olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi elektroniikkatuotteiden ja sisävalaisinten toimittajaksi.

Asiakkaillemme olemme kokonaisvaltainen toimittaja. Samasta talosta löytyvät muotoilu ja kehittämistyö, ympäristötestaus, valolaboratorio ja tuotanto.

Näin asiakkaamme toiveet ja tarpeet voidaan toteuttaa ideasta valmiiksi ja toimivaksi tuotteeksi.

Laatu on meille erityisen tärkeää. Laatuosastomme valvoo koko tuotantoketjua, muotoilusta aina tuotantoon ja logistiikkaan saakka. Laboratorioinsinööriemme suorittamat säännölliset testit takaavat, että ympäristölliset ja tekniset vaatimukset täyttyvät. Emme tyydy vain lain vaatimiin arvoihin, täytämme myös asiakkaidemme omat erikoisvaatimukset ja -odotukset.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä ajoneuvoteollisuuden asiakkaidemme kanssa ja hyödynnämme maailmanlaajuisen Hella-verkoston osaamista.